Reviews

Mocht je nog niet overtuigd zijn

Dit is wat de klanten en werkgevers over ons zeggen:

Op je jonge leeftijd loop je regelmatig tegen dingen aan. Je weet gewoonweg soms niet hoe hier mee om te gaan en je raakt in paniek.
Ik had hier al met veel mensen over gepraat en steeds kwam ik er maar niet uit. Dus besloot ik opzoek te gaan naar een (job)coach, via via kwam ik aan Marinda en tot op heden loopt de samenwerking heel plezierig.
Marinda is erg kundig, liefdevol en doet haar werk met gevoel. Ook is Marinda niet zakelijk en dat maakt gelijk een band tussen de coach en jou!! Je praat net zo makkelijk als tegen bijvoorbeeld je vriendin of beste kennis.
Kortom ik ben erg blij met haar. Ze neemt haar cliënt zoals hij of zij is en doet dit zonder oordelen. Kortom een topcoach!! Ik gun iedereen iemand zoals Marinda, want zij maakt de kijk op sommige dingen net wat positiever!!!

F.

20 jaar

Nadine is een hele fijne jobcoach die binnen Defensie diverse kandidaten begeleiding geeft. Ze doet dit op een zeer pragmatische manier en weet van aanpakken. Ze gaat heel zelfstandig haar gang en weet leidinggevenden en andere collega’s goed te vinden. Ze coacht de kandidaat echt praktisch op de werkvloer, maakt een goed plan en zorgt ook voor die vertrouwensband met de kandidaat. Nadine weet van aanpakken en als we haar toewijzen aan een kandidaat, weten we dat de begeleiding helemaal goed komt. Wij hopen dat ze nog veel kandidaten binnen Defensie dat extra steuntje in de rug kan geven! Nadine, je bent een topper!

Amber

Defensie

ATC Match staat voor mij voor gezelligheid. Ik voel me gewaardeerd en ik vind het leuk om langs ATC Match te gaan.
Ze hebben mij in het verleden geholpen aan verschillende banen. Wanneer zit dit niet hadden gedaan denk ik dat ik nog steeds thuis had gezeten zonder baan. Ondertussen werken we ook aan mijn gezondheid en sport ik 1x per week met Rick.

Alexandr

35 jaar

In het leven loop je soms tegen jezelf en bepaalde dingen aan, ik besloot hier iets aan te doen. Ik kwam terecht bij Marinda.
De relatie tussen mij en Marinda is niet afstandelijk en zakelijk, zoals dat bij een psycholoog wel het geval kan zijn, maar dichtbij en persoonlijk. Marinda durft ook te delen.
Door de persoonlijke connectie is het voor mij veel makkelijker om mezelf te zijn. Hierdoor ontstaat er bij mij ruimte voor emoties en het tonen van deze emoties.
Marinda is sensitief en analytisch, zij vangt signalen op en kan hier vervolgens adequaat op reageren. Ze weet uit de warrige brei aanknopings- en kernpunten te vinden en verbanden te leggen, waar we het vervolgens weer over kunnen hebben. Ze benadert mijn uitdagingen niet vanuit de uitdaging zelf, maar ze overziet het geheel; helikopterview.
Marinda is een gevoelsmens, zeer empathisch en liefdevol. Daarom is dit werk haar op het lijf geschreven. Ze spreekt en handelt vanuit haar hart en ik heb het geluk dat ik daar een stukje van mag proeven. Dank je wel lieve Marinda!

Astrid

31 jaar

Voordat ik begeleiding kreeg vond ik het spannend omdat ik niet wist wat ik me erbij voor moest stellen, maar toen ik Lotti zag en leerde kennen, toen wist ik dat wel goed zou komen. Zij stelt me tot rust, alle stress zakt altijd van me af en ik leer dat ik me dan misschien helemaal niet zo een zorgen hoef te maken. Altijd als ik op mijn werk of persoonlijk in de stress zit, laat ze me zien dat er oplossingen zijn en zij leert me ook dat ik het ook waard ben.

Thomas

20 jaar

Lotti is een enorm fijne coach. Ze heeft me een aantal jaren begeleid, dat deed ze op een warme en geduldige manier. Als er verschillende dingen speelde, werd ik hierin gehoord en kreeg ik de ruimte dat te delen. Ik voelde me serieus genomen. Ook heb ik veel geleerd over hoe ik bijv. anders tegen dingen aan kan kijken of welke soort gedachten wel en niet werken. En natuurlijk leren reflecteren! Verder is ze enorm bertrokken en oprecht begaan met je. Hierdoor ontstaat vertrouwen, waar vanuit je nog meer kan gaan leren en je kwetsbaarheid durft te tonen. Ik kijk er met dankbaarheid op terug. Zeker een verrijking voor je ontwikkeling!

Lucia

20 jaar

Bij ATC Match wordt je vriendelijk verwelkomd.
Nadine denkt mee bij het zoeken van vacatures en geeft aan of deze passend zijn.
Indien nodig gaat ze mee op sollicitatiegesprek.
Een aantal keer heeft Match een baan voor mij gevonden.
De begeleiding op de werkplek in samenspraak met de werkgever is ook prettig verlopen.
Nadine bezoekt de werkplek voor een begeleidingsgesprek met de werkgever en mij om de zaken te bespreken die goed zijn gegaan en om mee te denken met de zaken die beter kunnen.
Ik ervaar de begeleiding door Nadine en haar collega’s als prettig en positief!
Johan (49)

Johan

49 jaar